2 personer
Ingredienser
Fladbrød:
2,5 dl mælk, vand eller yoghurt
Lidt salt
300 gram hvedemel
1 pose kebab (Jeg bruger Iskender oksekødskebab fra Netto eller Coop)
1/2 agurk
2 tomater
1/2 salathoved
Creme fraise dressing eller hvidløgsdressing
Olivenolie
Fremgangsmåde
Kebabruller med hjemmelavet fladbrød er et kæmpe hit herhjemme.
Bland mælk/vand/yoghurt med salt og mel indtil du har en fast, men fleksibel dej. Man kan med fordel ælte den lidt, så den er bedre at arbejde med. Dejen skæres ud i 5-6 klumper og hver klump rulles så tyndt ud man kan med en kagerulle. Jeg ruller én ud ad gangen og tilbereder, fordi jeg ikke har så meget bordplads. Smør en passende pande med olie eller smør og steg/bag fladbrødet på begge sider (2-4 minutter per side) ved middelvarme, ca. 5-6 på komfuret. Det bliver ekstra lækkert, hvis man pensler fladbrødet med lidt smeltet smør med revet hvidløg efter det er bagt.
De færdige brød kan ses her:

Mens man laver fladbrød, kan man tilberede kebab. Varm 2 spsk olivenolie op ved middelvarme og kom den frosne kebab i. Steg til det er en smule crispy. Husk at vende det undervejs.
Skær grøntsager i passende størrelse.
Et fladbrød fyldes med kebab, grøntsager, den ønskede mængde dressing og nydes herefter. Til børn kan man eventuelt putte lidt sølvpapir om den nedre halvdel af rullen, så fyldet ikke falder ud.