Helstegt mørbrad med linser

4 personer

Ingredienser
1 svinemørbrad
1 spsk. grov sennep
Salt og peber
Smør til stegning
200 g grønne linser
2 rødløg
750 g skrællede gulerødder
100 g soltørrede tomater i olie
4 timiankviste
2 dl bouillon
Salt og peber
Evt. hakket persille til pynt

Fremgangsmåde
Smør mørbraden med sennep og krydr med salt og peber.
Brun mørbraden på en pande og steg den færdig i ovnen ved 160 – 175 grader i ca. 35 minutter.
Kog linserne 20 minutter i letsaltet vand.
Hak løgene groft og snit gulerødder og tomater.
Steg løg, gulerødder og tomater i olivenolie 2 – 3 minutter. Kom timian samt bouillon ved og lad det simre under låg i 10 minutter. Kom linserne ved, smag til med salt og peber og drys eventuelt med hakket persille.