2 – 3 personer
Ingredienser
600 g hvid fisk (fx havtaske, rødspætter eller lyssej)
200 g grønne bønner, friske eller fra frost
1 ds. kokosmælk (400 ml)
1 – 1½ tsk. grøn thaicurry
2 spsk. fiskesauce
1 – 2 tsk. muscovadosukker
Limesaft
½ – 1 ds. bambusskud
Jasminris
Fremgangsmåde
Skær fisken i relativt store stykker (ca. 4 x 4 cm). Bønnerne renses og skæres i 2 – 3 stykker. Bruges der bønner fra frost, overhældes de med kogende vand og trækker under låg i ca. 5 minutter.
Bring kokosmælken i kog i en wok eller stor stegegryde. Rød karrypastaen i. Smag til med fiskesauce, muscovadosukker, limesaft og eventuelt mere karrypasta.
Skru ned for varmen, så saucen simrer. Læg fiskestykkerne og bønnerne forsigtigt i og lad dem simre til fisken er gennemkogt, ca. 5 minutter. Vend bambusskud i, så de bliver varme. Server retten med jasminris.