Pastasalat med spinat
4 personer
250 pastasløjfer
8 – 10 store spinatblade
12 – 16 basilikumblade
8 – 10 soltørrede tomater i olie
2 – 3 bøftomater
2 forårsløg
150 g fetaost i tern
150 g sorte oliven
Dressing
1 spsk. estragoneddike
3 spsk. olie fra tomater
3 spsk. olie
Drys
4 spsk. ristede pinjekerner
Fremgangsmåde
Pastaen koges efter anvisningen på pakken, afdryppes og vendes med lidt olie og salt.
Spinatbladene snittes fint. Basilikum skæres i strimler.
De soltørrede tomater skæres i strimler.
Kernerne tages ud af bøftomaterne, og de skæres i mindre stykker.
Forårsløgene skæres i skiver.
Alt blandes i pastaen sammen med fetaost og oliven.
Dressingen røres sammen og hældes over.
Drys til sidst med pinjekernerne.