Pastasalat med spinat

4 personer

 

250 pastasløjfer

8 – 10 store spinatblade

12 – 16 basilikumblade

8 – 10 soltørrede tomater i olie

2 – 3 bøftomater

2 forårsløg

150 g fetaost i tern

150 g sorte oliven

 

Dressing

1 spsk. estragoneddike

3 spsk. olie fra tomater

3 spsk. olie

 

Drys

4 spsk. ristede pinjekerner

 

Fremgangsmåde

Pastaen koges efter anvisningen på pakken, afdryppes og vendes med lidt olie og salt.

 

Spinatbladene snittes fint. Basilikum skæres i strimler.

De soltørrede tomater skæres i strimler.

Kernerne tages ud af bøftomaterne, og de skæres i mindre stykker.

Forårsløgene skæres i skiver.

Alt blandes i pastaen sammen med fetaost og oliven.

 

Dressingen røres sammen og hældes over.

Drys til sidst med pinjekernerne.