Kylling med cashewnødder

 

2 personer

 

100 g cashewnødder

2 spsk olie

2 fed hvidløg

1 tsk revet frisk ingefær

2 spsk chilipasta

400 g kyllingekød

1 dåse tomatpuré

3 forårsløg

2 spsk fishsauce

2 spsk sukker

 

Fremgangsmåde

Rist cashewnødderne på en pande i lidt olie indtil de er gyldne og stil dem så til side. Skær kyllingekødet i smalle strimler.

Opvarm olien i en wok og tilsæt hvidløg, ingefær og kyllingestrimler. Lad det stege 5 minutter. Tilsæt chilipasta, tomatpure, forårsløg, fishsauce og sukker og lad det stege færdigt.

 

Nødderne vendes i lige inden servering. Serveres med basmati eller yasminris til.

 

TIP: Retten er meget stærk, men kan mildnes ved at blande en deciliter kokosmælk i.