Kylling i sur-sød sovs
4 personer
4 tomater
2 grønne peberfrugter
2 rødløg
500 g kyllingebryst
1 dl hvedemel
1 tsk. salt
2 x 2 spsk. rapsolie
3 spsk. tomatketchup
4 spsk. hønsebouillon
2 spsk. teriakisauce
1 spsk. akaciehonning
1 spsk. balsamicoeddike
Fremgangsmåde
Skold tomaterne og flå skindet af med en kniv under koldt vand. Hak tomaterne.
Rens peberfrugterne og pil løgene. Skær peberfrugterne i tynde strimler og løgene i tynde både.
Skær kødet ud i tynde strimler. Vend kødstykkerne i hvedemel blandet med salt.
Opvarm en wok over kraftig varme og slyng olien rundt. Lynsteg kyllingestykkerne ad to gange, til de er lysebrune. Læg dem på fedtsugende papir. Hæld olien fra og tør wokken af.
Varm wokken op på ny og slyng olien rundt. Lynsteg løg og peberfrugter 2 minutter.
Tilsæt resten af ingredienserne og lad retten småkoge i 2 minutter.
Læg kødet i og steg det med i 2 minutter.
Serveres med jasminris.